+4.0722.118.060

Tot ce trebuie sa stiti despre politica de combustibil atunci cand inchiriati o masina

2019-12-25 12:43:37 Autor: Ideal Rent a Car
Tot ce trebuie sa stiti despre politica de combustibil atunci cand inchiriati o masina

Angajarea unei mașini în vacanță face călătoria mai puțin stresantă, îți oferă mai multă libertate și este mai plăcută pentru toată lumea. Indiferent dacă inchiriati in mod frecvent sau pentru prima data, intelegerea detaliilor poate fi dificila.


Fiecare firma de închirieri auto are politici diferite pentru toate aspectele legate de procesul de închiriere a mașinilor, de la orele dereturnare pana la costurile de asigurare.


Politica combustibilului la închiriere este un detaliu care creaza confuzie. Aceasta este adesea înțeleșa greșit, lucru care provoacă frustrare atât pentru clienți, cât și pentru firma de închiriere de mașini.


La Ideal Rent a Car, vrem să facem viața mai ușoară pentru toată lumea. Ghidul nostru pentru politica de combustibil pentru închiriere vă va ajuta să vă faceți o idee clară a diferitelor opțiuni disponibile și să descoperiți care este cea mai bună politică pentru dvs. Mentionam ca acest ghid nu se aplica pentru masiniile electrice.

 

Full to Full
Cum funcționează: Mașina dvs. va avea un rezervor complet de combustibil la preluare. Când întoarceți mașina, rezervorul trebuie să fie plin.

Beneficii: Nu există taxe ascunse. Recomandăm această politică clienților noștri, deoarece vă oferă un control complet asupra a ceea ce ați fost încărcat în ceea ce privește combustibilul.

Costuri: dacă vă grăbiți și nu aveți timp să reîncărcați rezervorul înainte de a renunța la mașină, este posibil ca acest sistem să nu funcționeze pentru dvs. Trebuie să vă asigurați că rezervorul este plin la întoarcere sau este posibil să primiți o taxă suplimentară.

Verdictul: constatăm că cei mai mulți clienți sunt cei mai fericiți cu politici complete până la deplin. Vă recomandăm, de asemenea, să vă mențineți pe chitanța de combustibil și să faceți o poză cu gabaritul de combustibil când întoarceți mașina pentru propriile evidente.

Unii furnizori vor oferi, de asemenea, politici de combustibil de la jumătate la jumătate și de la sfert la trimestru.
Acestea funcționează în același mod. Trebuie doar să întoarceți rezervorul cu aceeași cantitate de combustibil ca ți s-a dat pentru a evita taxele.

 

Rambursare parțială pre-cumpărare
Cum funcționează: La preluare, primiți o mașină cu un rezervor complet de combustibil. Veți fi taxat pentru acest lucru la biroul de service și veți suporta o taxă de administrare nerambursabilă.

Veți fi rambursat pentru orice combustibil neutilizat după ce întoarceți mașina. Dacă întoarceți mașina goală, nu veți primi nicio rambursare pentru combustibilul plătit la preluare.

Beneficii: Ca și politica completă până la gol, această opțiune funcționează bine pentru cei care doresc să mențină costurile în avans. De asemenea, puteți obține o rambursare parțială la orice combustibil rămas în rezervor la întoarcere, ceea ce îl face mai rentabil.

Costuri: puteți ajunge să plătiți mai mult pentru combustibilul obținut inițial și să nu primiți la fel de mult înapoi pentru benzina sau motorina rămase. Există, de asemenea, o taxă de administrare nerambursabilă pentru orice rambursare a combustibilului, ceea ce face ca uneori restituirea să fie inutilă.

Verdictul: Ca și politica completă pentru consumul de combustibil gol, această opțiune este cea mai bună pentru persoanele care vor conduce foarte mult. Bonusul unei rambursări pentru combustibilul neutilizat înseamnă că nu veți pierde, păstrând mașina bine alimentată. Vă rugăm să verificați termenii și condițiile când vine vorba de ratele de rambursare și taxele de administrare.

 

Plin la gol
Cum funcționează: La preluare, primiți o mașină cu un rezervor complet de combustibil. Când întoarceți mașina, rezervorul nu trebuie să fie plin. Nu există nicio rambursare pentru combustibilul neutilizat cu această politică.

Beneficii: Plata scăzută în avans la rezervarea mașinii este principalul beneficiu al acestei politici, deoarece combustibilul este cumpărat de la biroul de închiriere auto. De asemenea, este excelent pentru clienții care doresc comoditatea de a nu fi nevoiți să se umple înainte de abandon.

Costuri: Costul total ar putea fi mai scump, deoarece combustibilul cumpărat de la biroul de preluare este de obicei peste nivelul pieței. De obicei, o taxă de administrare este percepută pentru această politică pentru a acoperi taxele pentru cineva. De asemenea, nu veți primi bani înapoi pentru combustibilul încă în rezervor când întoarceți mașina.

Verdictul: dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la realimentarea autovehiculului, vă recomandăm să vă asigurați o politică de combustibil completă până la gol. Acest lucru este ideal pentru persoanele care știu că vor conduce foarte mult și vor folosi cu ușurință un rezervor complet.